måndag 10 januari 2011

Sand mellan tårna...

Halv fyra på morgonen. André vaknar av sig själv för andra natten i rad. Tur den här gången eftersom han märkte att planet till Phuket gick en timme tidigare än vad vi trodde. Flygturen gick väldigt snabbt den här gången och äntligen skulle vi få känna sand mellan tårna. Vi tog en minibuss till Kata där vi hade tänkt besöka ett hotell André bott på innan, där han lärde känna ägarna. När vi kom fram visade det sig att dom hade bytt ägare! Riktigt tråkigt då det var enda orsaken vi besökte Kata, som för övrigt är överfyllt av turister. Överpriser och menyer på svenska gjorde att vi snabbt beställde en ny taxi till familjen Joleby's tips "Nai Thon". Taxituren var helt galen!! I 120 km/h kör chauffören mot rött tre gånger, gör helt galna omkörningar och saktar verkligen inte ner i kurvorna. När vi kom fram var vi mest glada över att ha överlevt!
Vi checkade in på ett hotell ca. 20 meter från stranden och tog ett första dopp i havet. Till mellis åt vi färsk mango och banan. Jättegott! Sedan somnade vi skönt i solstolarna och sov över solnedgången. 
Och förresten, ni som tyckte hotellet lät underbart.. Utanför hotellrummet porlar ett vattenfall av avloppsvatten och elektrikern gick nyss, efter att han lagat varmvattenberedaren. Men stranden var helt fantastisk som sagt, hela området inger ett stort lugn och en härligt avslappnad känsla. Otroligt skönt. Vi tänkte stanna här ett par nätter nu trots rummet med lite lägre standard..

Från flyget, Phukets kust

André tar ett första dopp i havet

Nai Thon Beach

Nai Thon Beach



2 kommentarer:

  1. Ser helt rätt ut!! Kram saknar er.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad helt underbart det ser ut!

    SvaraRadera