torsdag 13 januari 2011

Koh Lanta

Den här dagen har vi hunnit med mycket. Det började med utcheckning från vårat guesthouse, som har varit det hittills sämsta boendet! Inget varmvatten, sängar hårda som bänkar och ingen AC. Är väl egentligen inte jättedåligt men man blir ju ganska bortskämd i Sverige. Vi åt frukost ute tillsammans med Madde, Tommy och Sandra. Sedan gick vi en mysig promenad bland Phi Phi’s trånga gator. Ingen strand idag. Jag, Tommy och André hittade däremot en rolig sak som vi alltid viljat testa. Vi sänkte ner våra fötter i ett akvarium fullt med små fiskar som rensade våra ben och fötter från död hud! Det killades väldigt mycket först men efter en stund var det faktiskt bara skönt.
Efter två dagar och en natt på Phi Phi var vi ganska nöjda! Ön är ju som sagt ganska överbefolkad.  Jag och André satte och på båten mot Koh Lanta för att hälsa på familjen Joleby.  Dom mötte upp oss i en tuktuk vid piren och körde oss sedan till ett hotell vi skulle få bo på två nätter. Jag fick det i julklapp av dom och det var väl behövligt att bo på ett fint hotell med AC. Men att det dessutom fanns egen jacuzzi, TV med DVD och pool utanför hotellet var ju över förväntningarna. Hotellet är jättelyxigt och vi bara njuter! Helt underbart! Ikväll har vi ätit middag med hela familjen och sedan badat i poolen med Filip och Gustav. Dom bor ca. 10 minuter från vårat hotell så vi ser fram emot att få träffa dom mycket nu några dagar framöver. Tvillingarna har blivit så stora också. Fortfarande helt fantastiskt söta!!
Imorgon ska vi sova ut och njuta av frukosten på hotellet. Sedan tar vi en tur med Mia, Andreas och tvillingarna för att utforska ön lite. Livet är underbart!
Jag saknar alla er där hemma. Speciellt Mamma, Pappa och mina syskon (bara så ni vet). Önskar att ni också kunde vara här och mysa!
God natt
!










2 kommentarer:

  1. Åh, skönt att höra att ni har det bra. Vi saknar dig också ska du veta! <3

    SvaraRadera
  2. Roligt att ni träffat familjen Joleby igen.
    Det där med fiskarna som rensar ben och fötter verkar underbart skönt! Vi hörs på telefon i eftermiddag. Tusen kramar!

    SvaraRadera