lördag 8 januari 2011

One night in Bangkok

Nu är vi framme i Bangkok. Resan började igår med att Lena och Leif skjutsade oss till Arlanda efter tårfyllda och jobbiga farväl av familjen hemma. Natten innan avfärd satt vi uppe med Andrés syster Hannah till halv fem på morgonen och pratade. Klockan ringde halv 8 nästa morgon, så inte speciellt mycket sömn det senaste dygnet. Väl framme på Arlanda började vi med en lunch med kära familjen Malmfors, som skulle flyga till Sri Lanka samma dag. Så härligt att träffa dom igen! Sedan kom bästa Johanna och kära bror Jonas och hängde med oss dom sista timmarna innan incheckningen. 
Vi reste med Air China till Peking vilket gick väldigt bra. André fick precis den maten på planet som han hade önskat två dagar innan. Tur! I Peking hade vi väntetid i fyra timmar innan det bar av mot Bangkok. I Peking var det för övrigt iskallt!!! När vi kom fram till Bangkok möttes vi av en något varmare luft. Ca. 27 grader på kvällen. Ska bli spännande att känna på lite mer hetta imorgon. 
Ikväll har vi ätit första thaimiddagen. Väldigt gott. Nu ska vi slå på en Beck-film och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis hinna sova igen all förlorad sömn. Imorgon utforskar vi Bangkok City. Härligt.




André provar kinesisk öl. Mycket god tyckte han men har svårt att veta namnet på den!



Godnatt /André och Stina

3 kommentarer:

  1. Verkligen skönt att höra att ni är framme och att allt har gått bra! <3

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att allt gått bra, lite orolig har vi nog varit! Vi saknar er otroligt mycket redan.
    KRAMAR I MASSOR FRÅN LEIF OCH LENA

    SvaraRadera