lördag 15 januari 2011

En tjusig buuungalow..

Nu har två dagar till gått på Koh Lanta. Det är väldigt skön stämning här. Igår hängde vi vid poolen på vårt hotell, tills att det blev för hett åt oss blekfisar. Då gick vi in och la oss för att sova middag istället. Så himla skönt att bara koppla av och göra precis vad man känner för, utan att känna någon stress.
Efter tuppluren tog vi en tuktuk till Jolebys för att hänga i deras pool en stund. På kvällen åt vi alla middag tillsammans på en restaurang vid en jätte mysig strand. Vi slog oss ner i varsin rispuff på en liten terrass och avnjöt god mat och dryck. Vi satt där länge och hade det mysig innan vi åkte hem till hotellet för att utnyttja all lyx! Vi badade jacuzzi, lånade en film och åt färsk frukt som vi köpt på vägen hem.

På stranden

 Gustav och André leker i sanden

Mysigt puffhäng

Morgonen idag började i vanlig ordning med en lång promenad. Det är ett bra sätt att upptäcka alla nya ställen på. Efter en superhärlig frukostbuffé var det dax att checka ut från all lyx och komma tillbaka till verkligheten. Vi åkte till Long beach, där familjen Joleby bor, och hittade en mysig bungalow för natten. Stor skillnad på bekvämligheter men en liten trähydda har ju också sin charm. Fram mot eftermiddagen gick vi, Andreas, Filip och Gustav ner till stranden för att prova på fiskelyckan med vårat införskaffade fiskespö. Denna gången blev det inget men fiskelyckan ska prövas igen!
Nu ligger vi och slappar i hängmattan utanför vår bungalow innan vi ska leta oss till någon restaurang längs stranden här på Long beach!

Andreas och Filip provar fiskelyckan

På väg hem!


Häng i hängmattan

2 kommentarer:

  1. Vem är Filip och vem är Gustav? Vi blir lite förvirrade här hemma :) Ni verkar ha det supermysigt!

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Filip är äldsta, blonda. Gustav är lilla brunhåriga :)

    Kram

    SvaraRadera