fredag 16 mars 2012

Aroy mak mak

Tiden här i Pakarang bara rusar iväg och imorgon åker vi vidare till ön Koh Payam. Vi stannar där så länge vi känner för det och åker sedan tillbaka hit till Pakarang, vilket har blivit lite som vårat hem nu.
Dagarna här är fortsatt lugna och sköna. Måndagens fiske gav rejäl fångst, nio kungsmakrillar varav den största på tio kilo. På kvällen blev det makrills-sashimi på Memories bar, aroy mak mak, som betyder jättegott på thailändska och ett uttryck vi ständigt använder. Eftersom det blev så mycket fisk blev det buffé i hela baren och alla som var där fick smaka.
I onsdags bar det av till HotPot-haket med Papa Ola, Whan och Blah. Det var en stor buffé med mat som man fick plocka och lägga på sin HotPot-grill vid bordet, aroy mak mak!
Idag har både jag, André och Papa Ola provat fiskelyckan. Inga kungsmakrillar den här gången men 43 snappers, bbq-fiskar och groupers släpades hem och ska med glädje smakas av ikväll.

André med sin storfångst 

 Dang och André, stolta fiskare

Man är väl värd en massage lite då och då

 En tam leopardkattunge

Sashimi på Memories 

Makrills-sashimi

HotPot 

HotPot

1 kommentar:

  1. Vilka fantastiska bilder, gissa om pappa är avundsjuk på dina fiskar Andre. Kram från mamma o pappa

    SvaraRadera