söndag 11 mars 2012

Måndag morgon

Vaknar upp och det är måndag morgon. André och Papa Ola är ute med Dang och fiskar så idag får jag klara mig på egen hand och passar på att blogga!
Vi är tillbaka i Pakarang nu. Koh Lanta var bra som vanligt men vi saknade familjen Joleby!
Efter fem nätter på Koh Lanta bestämde vi oss i alla fall för att åka tillbaka till Pakarang och bo här lite längre. När man reser runt hinner man inte njuta lika mycket och vi kände oss redo att upptäcka lite mer på djupet här i stället. Vi bor på Pakarang Villa, en liten bit bort från stranden men i lite fräschare bungalows med pool. Dessutom bor vi granne med Papa Ola och Whan, dom har varit jättesnälla och visat oss runt på olika ställen och vi har ätit middag tillsammans varje kväll. Det är så kul när Whan och hennes vänner är med för då får man se allt från en liten mer thailändsk vinkel, till middag erbjuds till exempel delikatessen kackerlackor!
Igår var det "min dag" och vi red elefant. Jag har aldrig gjort det och det känns som ett måste när man har varit i Thailand. Man inser än en gång hur enormt stora djur elefanter är och det är så häftigt att människor kan dressera och tygla dom.
I övrigt tar vi det mest lugnt. Ligger och solar lite på dagen, sitter på terrassen och läser bok på eftermiddagen, äter otroligt gott och njuter av livet fullt ut. Vädret här är lite varierande, vi har haft regn några eftermiddagar men igår var det sol och väääldigt varmt hela dagen. 35 grader varmt i havet.
Igår fick vi samtal från flera håll hemifrån, väldigt uppskattat!
Idag är det, som ni kanske förstått, Andrés dag och jag hoppas på fisk till middag ikväll!
Lägger upp lite bilder också.

Fiskebåtar i paradis 

André och Ola får hjälpa till att skjutsa i båten 

Eftermiddag 

Elefant"bebis" på 500 kilo 

Helnöjd med min dag!

Skumpig elefanttur 

Middag

2 kommentarer:

  1. Fin elefantbebis! Hur kom ni upp på elefanten? Fick André någon fisk? Kramar//Chatrine

    SvaraRadera
  2. Ja den var jättegullig! Vi fick kliva på från en träställning som elefanten gick till.
    Ja dom fick 9 kungsmakrillar så på kvällen blev det makrills-sushi! Gott! Kramar

    SvaraRadera