måndag 16 april 2012

Goa

Dagarna i Kovalam var fortsatt mysiga och vi hade många trevliga stunder tillsammans. Även spännande stunder då tsunamivarning utfärdades och strandnära områden evakuerades. Som tur var märkte vi inte av någon tsunami och några timmar senare åt vi middag vid stranden som vanligt.
I torsdags var det dags för familjen att åka tillbaka till Madurai för att flyga hem till Sverige två dagar efter och dags för oss att åka norrut, till Goa. Det var lite jobbigt att fortsätta vår resa, vi hade hellre åkt hem med alla andra. I efterhand har vi dock kommit på att vi inte har något att klaga på, hemma finns ju kvar och är inte långt borta för oss heller. Här i Goa bor vi dessutom på ett jättefint hotell med en bra pool och trevlig personal. Vi åker till stranden varje morgon och äter frukost, tar det lugnt ett tag och avnjuter eftermiddagssolen i dom sköna stolarna vid poolen. På kvällen går vi ner till "vårat" strandhak och äter indisk mat. Kan som sagt inte alls klaga på detta.
Även här vill många indier komma fram och hälsa och ta kort med oss. Nu under lågsäsong är det inte många vita turister här, däremot kommer det många indier och badar i havet och spanar in dom få vita turister som är kvar. Mest roligt tycker vi!

Hela gänget på våran terrass 

Solnedgång över Kovalam 

 Middag

Fyren vid våran strand i Kovalam 

Wanna-bee's 

Bogmallo beach i Goa, där vi bor 

Fotografering!! 

Helglad kille som får snusa indiskt snus, 80 öre för ett 10-pack!

Bogmallo beach 

En av våra strandhundar som vaktar oss. Kommer det indier nära så blir dom utskällda och bortjagade på en gång. 

Njuter av sista dagarna

2 kommentarer:

  1. Vad fina du och din kille är tillsammans Stina :)!! Det ser helt underbart ut!!!!!

    SvaraRadera
  2. Åh men tack fina du! Det är helt underbart! Och du och jag måste ses!!!

    SvaraRadera