måndag 7 mars 2011

Massa mys

Vi stannade på Koh Lanta fler dagar än väntat. Vi hade underbart trevliga kvällar med familjen Joleby och vi trivdes så bra på vårat boende att vi inte riktigt ville dra oss ifrån ön. Dessutom fick vi reda på att thai-reggaelegenden "Job 2 Do" skulle spela på Klong Nin beach på Koh Lanta en av kvällarna vi var där. André älskar musiken och jag har också börjat lyssna en hel del på honom, så självklart drog vi dit! Han spelade jättebra musik och stämningen var helt underbar! En härlig kväll.
Till slut var vi ändå "tvungna" att ge oss av från ön. Vi bokade en kombinerad buss-färjaresa från Koh Lanta till Koh Phangan. Tanken var att vi skulle till Koh Chang men efter vi fått tips om Koh Phangan av ett svenskt par, som rest runt mycket i Thailand, ändrade vi våra planer.
Vi åkte minibuss från hotellet klockan halv ett på lördagen, klockan 6 på morgonen efter anlände vår färja till Koh Pangan. Vi befarade att resan skulle vara hemsk men den gick faktiskt ganska bra.
På båtresan träffade vi en härlig irländare, Will, som gav oss en del tips om ön. När vi kom fram åt vi frukost tillsammans alla tre och sen åkte vi vidare mot Haad Yao. Vi var helt säkra på att det låg på sydöstra kusten och när man kommer till ett nytt ställe är det svårt att veta åt vilket håll man åker. Först på kvällen tittade vi på en karta och såg att det fanns två Haad Yao. Vi är på norra västkusten.
Vi har, hur som helst, hittat ett mysigt boende som heter Haad Yao Villa. Jättemysig pool, mysig strand och trevlig personal. Vi trivs!!
Idag hyrde vi en moppe för att kika runt lite på ön. Vägarna här är bitvis väääldigt dåliga och skulle klassas som motorkrossbana hemma i Sverige. Tur att André håller hårt i styret!
Vi åkte till en mysig strand, Ao Thong Nai Pan Noi, där vi solade och badade i det kristallklara vattnet.
Vi åkte även förbi några elefanter som jag fick mata med banan! Superlycklig!!
Nu ska vi bara vara här och ta det lugnt några dagar. Njuta av den otroligt goda thaimaten, den härliga omgivningen och allt därtill!


Reggaekungen!

Sovplatserna på nattfärjan. Helt enkelt..

En snygging på våran strand

Otroligt stora djur. Jag är lycklig

2 kommentarer:

  1. Fina platser ni hittar!! Men var det ingen som höll i elefanten när du matade den??!!! Tur man inget vet förrän efteråt. Puss o kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Hittade din blogg när jag satt och ledade info om att ta sig till Koh Samui från Koh Lanta. Vet ni det är samma väg som ni åkte? I så fall hur lång tid tog det, var kostade resan och hur långtid tog det? Tacksam för hjälp vi åker nästa onsdag.

    SvaraRadera