torsdag 3 februari 2011

Langkawi

I förrgår kom vi, med båt från Penang, till ön Langkawi. Vi bor på ett Guesthouse som är ganska slitet. Mögel, larver och kackerlackor har vi fått betalat ganska mycket för att få se. Alldeles för mycket, men vi har inget val nu när det är det kinesiska nyåret. Allt boende på hela Langkawi är uppbokat och allt är till överpris. Synd för oss som inte direkt kom hit för att fira detta.
Vi försöker i alla fall att göra det bästa av situationen så idag var vi på en liten utflykt här på ön. Vi åkte "Cable Cars", en linbana som tog oss 700 meter upp för ett berg. Väl uppe på toppen fick man gå över en stor bro mellan två bergstoppar och se en helt fantastisk utsikt! Vi såg även en stor örn som seglade stilla ovanför oss, häftigt.

Imorgon hoppas vi på att få se ännu fler örnar. Vi ska nämligen åka på en utflykt till Mangroveträsken. Ska bli spännande att se vad det blir av det!
I övrigt badar vi och njuter av det fortsatt härliga livet i Asien. Än så länge har Malaysia dock inte, enligt oss, nått upp till underbara Thailand, men vi har ju inte sett så mycket av landet heller.


Langkawi Cable Cars 

Uppe på toppen 

Alltid på topp! 

Bron vi gick över 

En snabb blick nedåt från bron..

1 kommentar:

  1. Inget för den höjd rädde....men tjusig utsikt.

    SvaraRadera